HomeДЕНЕШНАСтрартува летниот режим за сообраќај

Страртува летниот режим за сообраќај

 

Со стапувањето на сила на летниот временски режим на сообраќај кој ќе важи од утре на магистрален пат А2 делница Скопје – Охрид – Скопје, се забранува движење на тешки товарни возила чија вкупна маса преминува 7,5 тони

Забраната ќе се применува за време на викендите и тоа петок од 15 до 22 часот, сабота од 7 до 12 часот и од 18 до 24 и недела од 7 до 22 часот.

Забраната важи до 1.09 2015

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com