Sunday, Apr 22, 2018
HomeДЕНЕШНАЦрна хроникаСтарица се задуши од пожар во нејзината куќа

Старица се задуши од пожар во нејзината куќа

Во селото Црн Врв, виничко, се случи голема несреќа при избувнување на пожар во домот на 77 годишната старица. Таа се задушила поради ширење на чадот, а нејзината смрт била само константирана од медицинските лица од Виница. Полицијата има извршено и увид на локацијата за да се утврдат причините за проширување на пожарот.