HomeГИГА БАЈТСмартфон„Star Wars“ телефони во Јапонија!

„Star Wars“ телефони во Јапонија!

Јапонија ќе ги почасти локалните Star Wars фанатици со Star Wars смартфони, точно на време пред излегувањето на Rogue One: A Star Wars Story филмот.Телефоните доаѓаат во темна и светла верзија, соодветно. Имаат 5.3 инчен екран со резолуција од 1080p. Ќе работат на Snapdragon 820 со 3GB RAM и 32GB меморија. Имаат 22.6 мегапикселни камери и батерија од 3000mAh.

Бидејќи се Star Wars брендирани, смартфоните на Sharp доаѓаат со позадини инспирирани од X-Wing и TIE, метални фигури, специјални апликации за филмот, Star Wars игра, емотикони и мелодии. За жал, нема посебна lightsaber апликација.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com