Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАЕкономијаСреќната Марија од Гевгелија е нов македонски милионер

Среќната Марија од Гевгелија е нов македонски милионер

dobitnicka-lotarija-640x426

Прва дама успеа да стане нов македонски милион со големата добивка на Милионер Џек Пот играта на Државна лотарија. По петмина добитници на Милионер Џек Пот добивките, конечно ја имаме и правата дама. Најновиот добитник на Милионер Џек Пот е Марија П. од Гевгелија, информираат од Државната лотарија. Таа во Астра Електроник во Гевгелија го слушна звучниот сигнал кој означува Милионер Џек Пот добивка.

dobitnicka-lotarija3-640x408

Марија на 27.07.2016 забавувајќи се на видеолотариските терминали на ДВЛМ, освои добивка вредна 1.246.641,00 денари. Добивките Џек Пот, Државна видеолотарија на РМ ги стартуваше на 01 јуни. Марија е вкупно шестиот среќен добитник на Милионер Џек Пот.