HomeРЕФЛЕКТОРМузикаСпоругата и бебето на Џон Леџенд главни ѕвезди во неговиот нов спот

Споругата и бебето на Џон Леџенд главни ѕвезди во неговиот нов спот

Американскиот музичар Џон Леџенд објави нова видео-снимка за актуелната нумера „Love Me Now“, во која се појавуваат неговата сопруга, манекенката Криси Тиген, заедно со неговата ќерка Луна Симон. Како што Џон Леџенд откри во описот на фотографијата на „Инстаграм“, неговиот тим и тој не размислувале околу американските избори кога го планирале датумот на објавување, „но во овие моменти на конфликти и несигурност, сигурно дека на сите ни е потребна љубов“, истакна музичарот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com