Thursday, Apr 19, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеСовет: Не оставајте вредни предмети во вашиот автомобил

Совет: Не оставајте вредни предмети во вашиот автомобил

akcija

Возачите денеска добиваат поклончиња и бесплатен совет. Не оставајте вредни предмети во вашиот автомобил. МВР и општина Карпош ги потсетуваат возачите дека вредните предмети не се оставаат во автомобилот. Обиен автомобил и украдени предмети не се ретка појава во главниот град, а криминалците „оперираат“ и дење и ноќе.
akcija