Thursday, Mar 22, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаSound of Green Festival по четврти пат во Скопје

Sound of Green Festival по четврти пат во Скопје

soundofgreen

Најзелениот фестивал во Македонија повторно на репертоар – вечерва со почеток од 20 часот во летниот клуб Хавана започува “Sound of Green”,во организација на Пакомак и Пасворд продукција.

Вечерта ќе биде збогатена со звуците на Foltin, Eye Cue, June и Ivana Nizam.

Како и во изминатите години, така и оваа картите за влез ќе ги добиете во замена за три пластични шишиња од било која големина. Бидете еко-хумани, сите сте поканети на добра журка.