HomeРЕФЛЕКТОРМузикаСоставот „Kings of Leon“ со нова нумера

Составот „Kings of Leon“ со нова нумера

Рок групата „Kings of Leon“ објави уште една песна од предстоечкиот албум „Walls“, кој популарниот состав ќе го објави на 14 октомври. Албумот „Walls“ го снимија во Лос Анџелес со продуцентот на групата „Coldplay“, Маркус Древс, кој три пат и ја има добиено наградата Еми. Називот на албумот „Walls“ е всушност скратеница од „Wе Are Like Love Songs“.

Нумерата „Reverend“ пристигнува после песните „Waste A Moment“ и „Аround The World“. Покрај „Reverend“ на новиот албум ќе се најдат и нумерите „Waste A Moment“, „Аround The World“, „Find Me“, „Over“, „Muchacho“, „Conversation Piece“, „Eyes On You“, „Wild“ и „Wall“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com