Thursday, Apr 19, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаСообраќајот се одвива непречено, освен на патот Кичево-Охрид

Сообраќајот се одвива непречено, освен на патот Кичево-Охрид

АВТОПАТ 1

Денес сообраќајот на патиштата низ републиката се одвива непречено, а наместа има влажност, што е причина за поголема внимателност кај возачите. Денес повтортно ќе има блокирање на патот А2 Кичево-Охрид поради изведување градежни работи помеѓу планинскиот премин Пресека и с. Врбјани. Сообраќајот ќе биде во прекин во интервали од 15 – 20 минути, помеѓу 14:00 и 15:00 часот. Прекин со истите интервали ќе има и утре во периодот помеѓу 16-17 часот.