HomeГИГА БАЈТСмартфонSony со екстра зделки за нарачка на Xperia X смартфон

Sony со екстра зделки за нарачка на Xperia X смартфон


Sony Mobile започна нова акција за продажба на  Xperia X смартфоните со тоа што на корисниците им вети дека при онлајн нарачката ќе добијат специјална понуда која ќе им стигне преку мејл.
За што точно станува збор не е познато, но може да биде одреден попуст на производите на Sony или пак, вклучување на повеќе додатоци во пакет со смартфоните Xperia X.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com