Friday, Mar 27, 2020
HomeАНТИСТРЕСЖуркиСонус фестивалот ги носи најдобрите ДЏ-и во Хрватска

Сонус фестивалот ги носи најдобрите ДЏ-и во Хрватска

Sonus

На хрватското приморје на островот Паг годинава од 20 до 24 август ќе се одржи атрактивниот Сонус фестивал кој ќе ги донесе најголемите диџејски имиња на денешницата ветувајќи фантастична забава за сите посетители.

Sonus 1

Сонус фестивалот ќе се одржи на познатата локација на плажата Зрче која прераснува во Јадранската Ибица со се поголем број на туристи од цела Европа. Годинава настапуваат Свен Ват, Соло,ун, Сам Паганини, Марко Карола, Матадор, Ник Курли, Пан Пот, Tale of us и многу други светски и секако локални музички имиња.

sonus Loco-Dice

Фестивалот ќе трае 5 дена и се очекува луда и незаборавна забава.