Monday, Jul 6, 2020
HomeАНТИСТРЕСЕкимСок од неколку природни состојки ја победува леукемијата

Сок од неколку природни состојки ја победува леукемијата

sok cveklo

Рудолф Бреус осмисли метод од 42 дена исхрана ограничена само на сокови од органско произведен зеленчук. Неговиот метод, како што вели тој, излечил 45.000 луѓе од рак и леукемија. Ова е неговиот рецепт: цвекло (55%), моркови (20%), корен од целер (20%), компир (3%) и црвена ротквица (2%). Овој пијалок од ткивото ги исфрла сите загадувачи кои се внесени со храна и пијалак.

Рудолф Бреус предлага тешко болните да бидат на диета и да го пијат само овој пијалок во текот на 45 дена, но за да ја подобрите крвната слика и да се ослободите од токсините, не мора да се откажете од храна.