Monday, Jun 25, 2018
HomeГИГА БАЈТСо видео стрим до про гејмер професија

Со видео стрим до про гејмер професија

Се повеќе гејмери започнуваат да стримаат видео и да заработуваат пари преку своите предплатници и донации. Гејминг стимовите стаана популарни изминативе неколку години поради кои денес можеме да ги видиме сите нови игри преставени во најдоброто светло.

Untitled

 

Некои од донациите знаае да изнесуваат и до 20.000 долари. Најголемите донации на гејминг стимерите можете да ги видите тука.

Автор: Петковски Борче