HomeАНТИСТРЕСШтосноСо дрон ја снимил сопругата како го изневерува!

Со дрон ја снимил сопругата како го изневерува!

Џон Консиљио ги потврдил своите стравови дека сопругата го изневерува, откако од дрон снимил кога таа влегувала во непознат автомобил, а пред тоа романтично го поздравила возачот. Џон ја објавил оваа снимка неколку дена откако на направил, а на неа се гледа како неговата сопруга на тротоарот чека некого, а набргу со автомобил пристигнува мистериозниот странец.

Пред влегувањето во автомобилот неговата сопруга со бакнеж во уста се поздравила со возачот и влегла во автомобилот. „Не можам да го обвинувам само мажот, но во тие моменти посакав да го убијам. Чекав неколку дена да се смирам, па потоа станав очаен. Најмногу се грижам за децата“, истакна несреќниот Џон.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com