HomeГИГА БАЈТСмартфон„Snapchat“ најави две новости

„Snapchat“ најави две новости

4457350_snepcet-f3jpg

Две опции кои најмногу ве иритираат на „Snapchat“ наскоро ќе бидат променети. Веќе со првиот апдејт приказните ќе престанат да се менуваат автоматски и содржината „Discover“ ќе се појавува подолу на страницата, како што беше порано, пред да се случат последните промени на „Snapchat“. Како што пренесува порталот „Mashable“, наскоро ќе пристигне и нова опција „Stories Playlist“.

Опцијата ќе биде наменета за оние за оние кои сакаат да гледаат неколку приказни во исто време, бидејќи се покажало дека е неопходно да постои и опциона верзија за автоматските промени на приказните (Stories).

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com