HomeДЕНЕШНАСкопјеСлетал во зеленилото на сред булевар во Аеродром – како му успеа?

Слетал во зеленилото на сред булевар во Аеродром – како му успеа?

Како ли му успеа. Еден таксист успеал да се качи на зелената површина на средината од булеварот која ги дели двете улици. Денеска во Аеродром во близина на Капитол Мол имавме можност да видиме многу чудна и неразбирлива глетка. Немало никакви траги на кочење, ниту оштетување на тротоарот и возилото, но истото сепак морало да биде извлечено со помош на пајак служба.

Фото: Фејсбук/Ина Многуфина

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com