Monday, Mar 27, 2017
HomeДЕНЕШНАРепубликаСледува продолжен викенд

Следува продолжен викенд

mak-zname

Наредниот петок, 17-ти јуни ќе биде неработен ден за граѓаните од православна вероисповед. Петокот, ден пред Духовден нема да се оди на работа, што ќе отвори можност за продолжен викенд.