Monday, Jun 18, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаСледниот месец со два продолжени викенди

Следниот месец со два продолжени викенди

Изминатиов период имавме можност да си споиме неколку денови со викендите. По Денот на независноста на Македонија, кога одморивме од работните обврски, доаѓаат уште празници како и продолжени викенди до крајот на годината.

Ова се неработните денови:
• 11 октомври (недела), Ден на народното востание, односно 12 октомври (понеделник) е неработен ден
• 23 октомври (петок), Ден на Македонската Револуционерна Борба
• 08 декември (вторник), “Св. Климент Охридски