HomeРЕФЛЕКТОРСлавниот пар Мила Кунис и Ештон Качер доби второ дете

Славниот пар Мила Кунис и Ештон Качер доби второ дете

Славните актери Мила Кунис и Ештон Качер кои подолго време се во брак добија второ дете. 33 годишната Мила која има украинско потекло се породи по втор пат со машко дете, а тие веќе имаат двегодишна ќерка Вајат Изабел. Поради бременоста Мила Кунис го намали бројот на снимени филмови, но се очекува по паузата да се врати на големото платно со нови проекти.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com