Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноСлатко маченце во ритамот на "Uptown Funk"

Слатко маченце во ритамот на "Uptown Funk"

Безброј хитови ја исполнија светската јавност, а еден од нив е и неминовната нумера “Uptown Funk”, во која по сѐ изгледа дека не само луѓето, туку и животните уживаат во добрата мелодија

Погледнете го ова интересно видео во кое слатко маченце се придвижува во ритамот на музиката. Видеото стана огромен хит, со оглед на тоа што за 3 месеци успеа да придобие 1,4 милиони прегледи на YouTube.