Saturday, Apr 21, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно„Слатка“ одмазда – му раскинала девојката, исекол на половина сè што поседувале

„Слатка“ одмазда – му раскинала девојката, исекол на половина сè што поседувале

01

Не секое раскинување поминува без фатални последици. Маж буквално ги поделил на половина сите заеднички работи кои ги поседувал со поранешната девојка за да ù се одмазди што го напуштила.

02Тој не ги изоставил ни најскапите и највредните работи – подеднакво ги поделил телевизорот, заедничкото плишано мече, креветот, велосипедот, фиксниот и мобилниот телефон, па дури и автомобилот. Нејзиниот дел уредно ù го испорачал, а својот го објавил на eBay за продажба.

07Но, тој не застанал тука. За да ја направи одмаздата уште побизарна, разочараниот маж обавил видео на YouTube насловено „За Лаура“ во кое е прикажан целиот процес на сечење на предметите.

14А вие, доколку сте заинтересирани за да купите половина автомобил, истиот можете да го набавите за само 4,5 евра.