Tuesday, Apr 24, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаСлаб дожд во текот на денот, облачно и студено

Слаб дожд во текот на денот, облачно и студено

Денешната прогноза продолжува со слични услови како и вчера со тоа што ситниот и слаб дожд ќе продолжи во текот на денот со облачност, а температурите и понатаму ќе бидат ниски преку ден до максимални 11 степени. Разведрување и повеќе сонце може да очекуваме на почетокот на викендот.