HomeДЕНЕШНАСкопјеСкапиот плоштад попушти: Пропадна камионче на Комунална

Скапиот плоштад попушти: Пропадна камионче на Комунална

Возило на скопска „Комунална хигиена“ денеска пропадна на скопскиот плоштад. Возачот успеал да го запре возилото без да биде повреден. Со оглед на фактот дека плоштадот е прилично нов и прилично скап, а се изгради со пари на граѓаните, се наметнува прашањето за квалитетот на изграденото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com