HomeФЕР ПЛЕЈФудбалСинот на Патрик Клајверт е голем талент! (ВИДЕО)

Синот на Патрик Клајверт е голем талент! (ВИДЕО)

Не е тешкода заклучите вакво нешто кога ќе сретнете момче по име Шејн Патрик Клајверт. Шејн Клајверт е многу талентирано момче, што секако можете тоа да го видите и на следната снимка.

Сиднот на легендарниот холандски репрезентативец, Патрик Клајверт, играше со Лукаш Моура, репрезентативецот на Бразил, а покажа завидна техника. Погледнете ја следната снимка:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com