Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАПолитикаШекеринска: Предлагаме намалување на драконските казни за медиумите

Шекеринска: Предлагаме намалување на драконските казни за медиумите

sekerinska-1

„Тешко е да се каже оценка заради тоа што денеска имавме само една рунда на билатерални средби во смисол на претставниците на различните политички партии со претставниците на ЕУ и на САД. Ги соопштивме некои од нашите иницијативи, наши предлози, меѓутоа немавме можност да ги споредиме. Така што претпоставувам дека на ваков начин повеќе ќе се одвиваат состаноците во следниов период“, изјави денеска Радмила Шекеринска, заменик претседателка на СДСМ.