Sunday, Jun 24, 2018
HomeДЕНЕШНАРегионСекоја чест: Македонска фурна во Крагуевац дели бесплатни оброци за бремени жени

Секоја чест: Македонска фурна во Крагуевац дели бесплатни оброци за бремени жени

kaj-makedonecot

Новоотворена македонска пекарница веднаш станала голем хит во Крагуевац. Сопствениците на пекарницата „Кај Македонецот“, одлучиле посебно внимание да посветат на идните мајки, така што бремените жени кои ќе го посетат овој ресторан може да добијат по еден бесплатен оброк дневно по нивни избор.

Одлична идеја која треба да биде пример и за останатите произведители на храна!