Sunday, Apr 22, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеСедум 40-катници ќе никнат спроти „Холидеј ин"?

Седум 40-катници ќе никнат спроти „Холидеј ин"?

Седум 40-катници сака да гради турската фирма „Окан” на просторот кај паркингот спроти хотелот „Холидеј ин”, јавува Вест.

Вчера во хотелот „Холидеј ин”, турскиот инвеститор, заедно со адвокатскиот тим од земјава го презентирале проектот пред граѓаните што имаат куќи, парцели и деловни објекти на просторот уреден со деталниот урбанистички план Голем ринг исток.