HomeСТУДЕНТУМСе сруши дел од кровот во ходник во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Се сруши дел од кровот во ходник во студентскиот дом „Гоце Делчев“

„Домовите се распаѓаат исто како и системот во државата, но ние сè уште немаме добиено нов специјален студентски дом за да се спасат студентите живи од бедата во која живеат и која се руши околу нив“, пишува Студентски пленум на својата Фејсбук страница.

„Ова е блокот Б во студентскиот дом “Гоце Делчев”, во кој пред некој ден како што може да се види на сликите се срушил дел од кровот во еден од ходниците.извор Либертас

libertas 1

libertas 2

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com