HomeРЕФЛЕКТОРФилмШварценегер и Џеки Чен играат во нов руски филм

Шварценегер и Џеки Чен играат во нов руски филм

Арнолд Шварценегер и Џеки Чен ќе ги добијат главните улоги во рускиот филм „Viy-2“, продолжувањето на популарното остварување базирано на хорор новелата на Николај Гогољ. „Снимањето со Арнолд Шварценегер започна во Кина, а со него играат Џеки Чен и најдобрите кинески актери како Јао Сјингтонг и браќата Лу и Жанг Лансјин.

Во филмот се работи за англискиот патник Џонатан Грин, кој добива барање од Петар Велики да направи мапи на далечниот исток од Русија. „Viy-2“ би требалода се најде во светските кино-сали кон почеокот на следната година.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com