Friday, Apr 27, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРДизајнРијана се пушти во модната индустрија

Ријана се пушти во модната индустрија

3392

Позната пејачка Ријана, освен нејзините музички способности по кои веќе е добро позната овој пат доби можност да ја покаже својата кретивна страна така што се покажа како моден креатор.

rihanna

 

Станува збор за нејзино вклучување во модната недела во Њујорк, каде таа ја промовираше својата колекција под името „Фенти Пума“, инспирирана од јапонската традиција и култура.

fenty puma

Сите модели на Ријана се во црно бели бои, вклучвајќи ја и самата ревија организиран во зачадена атмосфера и огледала. Пејачката додала дека најдобро нешто е можноста да се изразиш самиот себе си, а тоа таа го прави преку креирањето на нескојденвните идеи кои и паѓаат на памет.

rihanna 1