HomeРЕФЛЕКТОРМузикаРијана се исплашила од Адел?

Ријана се исплашила од Адел?

Американскиот портал „Диџитал спај“ наведува дека албумот на Ријана „Anti“, ќе биде објавен на 28 јануари оваа година, требало да излезе во ноември 2015 година, само еден ден после албумот на Адел „25“. Како што пренесува „MTV“, Ријана не го објавила албумот од студиското издание „Unapologetic 2012“, иако соработуваше со други изведувачи нејзините обожаватели чекаа нешто повеќе.

Потоа следеа нумерите FourFiveSeconds, Bitch Better Have My Money и American Oxygen, заедно со откривањето на датумот на светската турнеја „Anti“, но и натаму не беше познат датумот на албумот. Тогаш на големо изненадување на 28 јануари на музичкиот сервис „Тајдал“ беше објавен нејзиниот нов албум. Алумот на Адел беше објавен на 20 ноември, само еден ден пред планираниот термин на Ријана, а американските портали заклучуваат дека Ријана се исплашила дека нејзиниот албум би можел да падне во сенка на успехот на албумот на Адел.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com