Monday, Jun 18, 2018
HomeДЕНЕШНАПолитикаРената Тренеска Дескоска од опозицијата потпретседател на Собрание

Рената Тренеска Дескоска од опозицијата потпретседател на Собрание

Професорката Рената Тренеска Дескоска е предлогот на опозицијата за нов потретседател на Собранието на Македонија и ги доби потребните гласови со што ќе може да ја извршува оваа одговорна функција. Откако СДСМ се врати со Собранието ќе продолжи работата со пополнување на собраниските комисии и тела со членови од опозицијата.