Sunday, Jun 17, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаулРемзи, Негредо, Јанузај и Насри во приказната на New Balance Football

Ремзи, Негредо, Јанузај и Насри во приказната на New Balance Football

newbalance

„Дефинирај ја својата игра и никогаш не престанувај да ја играш“ е мотото на новата кампања на New Balance Football во чиј состав се најдоа фудбалските ѕвезди Аарон Ремзи, Алваро Негредо, Аднан Јанузај и Самир Насри.

newbalance2 newbalance1

Цел на овој проект е презентирањето на новите модели на копачки, Visaro и Furon, кои ги исполнуваат критериумите и стандардите за квалитет и безбедност при физичката активност на фудбалерите.

nebalance4 newbalance3

Погледнете ја рекламата и уверете се. Make chances or take chances?