Thursday, Jul 9, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика„Red Hot Chili Peppers“ објавија нова песна

„Red Hot Chili Peppers“ објавија нова песна

Популарниот калифорниски состав „Red Hot Chili Peppers“ ја објави песната „The Gateway“ од новиот, истоимен албум кој нивните обожаватели ширум светот нестрпливо го исчекуваат. Нумерата, која понекогаш звучи како група змии да води пријателска дебата, доаѓа три недели откако бендот го најави 11 студиски албум.

Албумот се очекува да излезе на 17 јуни, а се работи за првиот проект кој не е под продукција на Рик Рубин. На негово место дојде Дејнџер Маус.