HomeДЕНЕШНАСветПутин, глобален културолошки феномен

Путин, глобален културолошки феномен

По повод 64-роденден на Владимир Путин, рускиот сајт „Госиндекс“ објави книга од популарната култура со описи и бројни фотографии од претседателот на Руската Федерација. Секако, една копија ќе му биде доставена како роденденски подарок. Во книгата „В главной роли. Путин в современной культуре“ со 288 страници, се појавува лицето на Путин од бројни телевизиски гостувања, магазини, филмови, во облик на скуптури и графити.

Можат да се видат и бројни фотографии на кои народот му пружа поддршка на Путин, како и фотографии од млади девојки кои носат маици со лицето на претседателот. Маиците и фотролите за телефон со лицето на Путин станаа многу популарни и можат да се најдат на секој аеродром, како и во многу продавници ширум Русија.

putin-f2

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com