Wednesday, Jul 1, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика“Пусикет Долс“ повторно заедно, но само за еден ден

“Пусикет Долс“ повторно заедно, но само за еден ден

pussycat-dolls-4eea76d37ca6c

Никол Шерцингер, поранешната лидерка на женската група “Пусикет Долс“, пак на кратко стана дел од групата со која се прослави.

Поточно, Никол и девојки се собраа како би одржале час по танцување во Лос Анџелес. Засега нема информации дека оваа група повторно ќе се собере за снимање на нови песни.
18879740_295569957521218_8412702096515661824_n