Friday, Jun 15, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаПрвиот ден од Рамазан Бајрам неработен за сите граѓани

Првиот ден од Рамазан Бајрам неработен за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека Петок,17 јули, првиот ден од Рамазан Бајрам ќе биде неработен за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика исто така им го честита празникот на сите граѓани со исламска вероисповед