Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАПроверете какво време не очекува

Проверете какво време не очекува

Денешната временска прогноза најавува дека повторно ќе имаме променливо облачно и врнежливо време. Највисоки температури се очекува да бидат измерени во Велес, Демир Капија и Струмица.

Во Скопје пак, се очекува сончево време и температура која ќе се движи во интервал од 14 до 29°C. Ќе дува северен ветер со брзина  од 11 km/h