Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаПрооден е патот Маврови Анови – Дебар

Прооден е патот Маврови Анови – Дебар

Утрово сообраќајот тешко се одвиваше на патот Маврови Анови – Дебар поради одрони на карпи во близина на манастирот Свети Јован Бигорски. По неколку часа на пренасочување на возилата кај бензиската пумпа излезе механизацијата на Македонија пат која го расчисти теренот и сообраќајот може да се одвива во нормални услови.