Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАЦрна хроникаПронајдена мртва во лифт еден месец откако се расипал

Пронајдена мртва во лифт еден месец откако се расипал

lift zena zaglavena

Од Кина доаѓа навистина бизарна несреќна случка при која жена заглавена во лифт останала без никаква помош, а екипата која работела на одржување ја исклучила струјата и го означила лифтот дека не е за употреба без притоа да провери дали некој внатре се уште е заглавен. 43 годишната жена живеела сама во зградата и затоа речиси никој и да не забележал дека е исчезната или пак на само неколку метри до станарите заглавена во сигурна смрт.