HomeРЕФЛЕКТОРЛитератураПромоција на монографијата „Мијачко станбено градителство – потекло, развој и дострели“

Промоција на монографијата „Мијачко станбено градителство – потекло, развој и дострели“

Во мултимедијалниот културен центар „Матица екслкузив“ од Скопје, денеска во 19 часот ќе се оджи промоција на монографијата „Мијачко станбено градителство – потекло, развој и дострели“ од д-р Меланија Шерденковска.

За најновото издание на Книгоиздателството „Матица македонска“ ќе говорат универзитетските професори: Минас Бакалчев, Елизабета Касапова, Драги Митревски и Ана Димишковска.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com