Thursday, Feb 27, 2020
HomeАЈНШТАЈНИЈААтласПрофесионален мотач на џоинт: Заработува и до 7.000 долари за една креација

Професионален мотач на џоинт: Заработува и до 7.000 долари за една креација

joint

Тони Гринхенд има 26 години и е еден од најдобрите „професионални мотачи“ на џоинти. Секое негово ремек дело е направено така што може да се испуши целото, не фрлајќи ниту едно грамче марихуана. Тони првиот џоинт го мота додека го прави утринското кафе. Едно од неговите ремек дела е џоинтот во форма на лубеница, направен од 2 килограми марихуана. Најскапиот џоинт го има направено за другар на другар. Тој решил да му даде 7.000 долари за џоинт во форма на АК-47 калашников.
dzointРемек делата на овој мајстор завршуваат на интернет каде се одвива дуел во живо помеѓу него и уште еден „професионален мотач“. Тие во исто време почнуваат да мотаат и фотографиите ги прикачуваат на интернет, а луѓето гласаат за подобро смотаниот џоинт.

Тони вели дека еден ден сака да испуши марихуана во количина еднаква на својата тежина. Тој досега најмногу има испушено 2 килограми марихуана одеднаш. Тони е еден од ретките луѓе на светот кој заработува од мотање џоинти.

Погледнете го видеото.