HomeРЕФЛЕКТОРМузикаПристигна спот за хитот „Let Me Love You“

Пристигна спот за хитот „Let Me Love You“

Хит нумерата на ди-џеј Снејк и Џастин Бибер „Let Me Love You“ неодамна доби и свој спот. Песната беше објавена уште во август, но спотот е снимен неодамна. Станува збор за модерна верзија на романсата Бони и Клајд во виртуелна реалност.

Спотот, во кој не се појавува Џастин Бибер, е во режија на Џејмс Ли. Ди-џеј Снејк и Бибер со песната „Let Me Love You“ постигнаа голем успех на британските топ-листи, заземајќи ја првата позиција неколку недели по ред.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com