HomeРЕФЛЕКТОРМузикаПристигна нова музика на Роби Вилијамс!

Пристигна нова музика на Роби Вилијамс!

Новиот албум на Роби Вилијамс „The Heavy Entertainment Show“ официјално ќе биде објавен на 4 ноември, додека на „Youtube“ се најде дел од албумот со времетраење од 11 минути, на кое е снимен краток дел од секоја песна. Една од песните која се наоѓа на албумот, „Mixed Signals“, за Роби Вилијамс ја напишал фронтменот на групата „The Killers“, Брендон Флауерс.

Копродуцентот на предстоечкото студиско издание е неговиот долгогодишен соработник Гај Чемберс. Нумерите кои ќе се најдат на новиот 11 по ред студиски албум на популарниот британски музичар се „Party Like A Russian“, „Motherfucker“, „Bruce Lee“ и „I Don’t Want To Hurt You“, дует со Џон Грант.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com