Sunday, Jun 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиПриказната за „Македонско девојче“ ги освои Словенците

Приказната за „Македонско девојче“ ги освои Словенците

slovenecka tv

Приказната за Македонско девојче ги освои Словенците. Одлична репортажа осамна на словенечката телевизија ПОП ТВ, за 50-тиот јубилеен роденден на најслушаната македонска песна на сите времиња. На територијата на цела поранешна Југославија не постои некој кој не ја знае „Македонско девојче“. Прилогот погледнете го ОВДЕ.