HomeРЕФЛЕКТОРМузикаПретставена и последната песна на Дејвид Боуви

Претставена и последната песна на Дејвид Боуви

david-bowie-boston

Три нумери од британскиот музичар Дејвид Боуви кои ги снимил за време на создавање на последниот алум „Black Star“ беа претставени оваа недела, а последната во тој низ носи назив „Killing A Little Time“. Песните „When I Met You“, „No Plan“ и „Killing A Little Time“ се снимени уште за време на правењето на последниот албум на популарниот музичар, кој почина во јануари оваа година, но биле чувани во тајност за премиерно да бидат изведени во бродвејскиот мјузикл „Lazarus“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com