HomeРЕФЛЕКТОРФилмПрекрасен анимиран краток филм кој ги остава обожавателите во солзи

Прекрасен анимиран краток филм кој ги остава обожавателите во солзи

Краткото анимирано остварување „Borrowed Time“, е впечатлива приказна за шериф кој е прогонуван поради трагичен настан од минатото. Филмот освои повеќе десетици фестивалски награди. Компанијата „Pixar“ се запиша во историјата на седмата уметност уште од „Story about toys“, а во текот на годините се прослави со бројни анимирани филмови.

Двајцата аниматори од „Pixar“ веќе со години работат на ова мрачно остварување „Borrowed Time“, чие дејство е сместено во Дивиот Запад, а се занимава со соочување на трагични настани од минатото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com