Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаПравда во свои раце – Адвокат натепал колега во судница

Правда во свои раце – Адвокат натепал колега во судница

Во судница на Основниот суд во Охрид за време на завршанта расправа по предметот еден од адвокатот физички го нападнал својот колега. Тој го удирал со тупаници по главата, а посериозен инцидент спречила судската полиција. Врз насилниот адвокат ќе биде поведена соодветна постапка од СВР Охрид.