Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноПрашања кои не смеете да ги поставите на архитектите!

Прашања кои не смеете да ги поставите на архитектите!

Тие се должни за дизајн, градба, одржување на градба итн. Тие се професионалци со силни технички познавања и уметничко око! Тие се АРХИТЕКТИ, тие се специјални, тие се единствени. Затоа ќе се пошегуваме малку и на „нивна сметка“. Ова се десетина прашања кои не смеете да им ги поставите на архитектите!

Колку ќе ми го наплатиш „Цртежот“?

arhitekt1

Која е разликата помеѓу архитект и градежен работник?

arhitekt2Тоа ли е „цртежот“ што одзема толку време?

arhitekt3

Пред да го испринтате, може ли да промениме само мал детаљ?

arhitekt4

Компјутерот го прави тоа сам, така?

arhitekt5Вие сте архитект? Имам пукнатина во ѕидот, би сакале да ја видите да ми помогнете?

arhitekt6