HomeДЕНЕШНАPrashalnik.mk: Нова Платформа каде може да заработувате!

Prashalnik.mk: Нова Платформа каде може да заработувате!

prasalnki-platforma-nova-kajnas-01

Агенцијата Маркет Висион од Скопје формираше онлајн панел за истражувања Прашалник, достапен на www.prashalnik.mk, каде сите оние што се заинтересирани ќе можат бесплатно да се регистрираат и да заработат учествувајќи во анкетите кои ќе се спроведуваат преку оваа платформа. Се почесто во светот, онлајн истражувањата поради својата поефикасна и поедноставна форма овозможена од новите технологии, ги заменуваат традиционалните телефонски и теренски анкети со посредство на анкетар.

Популарноста на овие истражувања во најголем дел се должи на можноста граѓаните да одговорат на прашалникот во време кога им одговара и да дадат искрен и добро осмислен одговор во врска со нивните навики или пак производите и услугите што ги користат, свесни дека за вложениот труд и потрошеното време ќе добијат соодветен паричен надомест. Од друга страна, компаниите кои сакаат да добијат сознанија за пазарот, или пак поконкретно за нивните производи и услуги со цел да го подобрат своето работење ќе можат да ги добијат информациите побрзо и за пониска цена од традиционалните истражувања.

За повеќе информации и регистрација посетете го сајтот www.prashalnik.mk.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com